Δευτέρα 14 Μαΐου 2018

ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ USSAK

Προσκαλούμε όλους τους συμπολίτες μας, με ελεύθερη είσοδο, την Παρασκευή 18 Μαΐου, στις 8:00 μ.μ., στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Λαμιέων, στην οδό Λεωνίδου 9-11.
Μετά την προβολή, θα ακολουθήσει συζήτηση με τον σκηνοθέτη κ. Κυριάκο Κατζουράκη και την σεναριογράφο και ηθοποιό κ. Κάτια Γέρου, που θα μας τιμήσουν με τη συμμετοχή τους.
Επίσης, με τη συμμετοχή τους θα μας τιμήσουν και μέλη της «Από Κοινού Συνέλευσης για την Αποανάπτυξη και την Άμεση Δημοκρατία». Πρόκειται για μια πρωτοβουλία για τον πανελλαδικό συντονισμό ατόμων, ομάδων, συλλογικοτήτων και κινημάτων, με σκοπό τον μετασχηματισμό της κοινωνίας με κοινοτική οργάνωση και αμεσοδημοκρατικούς θεσμούς, που θα στηρίζεται στο αποαναπτυξιακό μοντέλο της οικονομίας των αναγκών, της επάρκειας και του μικρότερου οικολογικού αποτυπώματος στη βάση της αφθονίας των υλικών και άυλων Κοινών.
Την εκδήλωση αυτή διοργανώνουμε και υλοποιούμε σε συνεργασία οι εξής κατά αλφαβητική σειρά συλλογικότητες/σύλλογοι:
«Κάστρο Αλληλεγγύης - Χωρίς Μεσάζοντες Λαμίας», «ΚΟΙΝΣΕΠ Παλαιοβράχα», «Όμιλος Φίλων του Δάσους Λαμίας», «Πολιτιστικός Σύλλογος των Απανταχού Παλαιοβραχινών», «Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης Λαμίας», «Πρωτοβουλία Λαμίας Κατά των Πλειστηριασμών», «Σποροφύλακες Λαμίας».
Η εκδήλωση αυτή, είναι η πρώτη στα πλαίσια μιας προσπάθειας ευρείας συνεργασίας συλλόγων και συλλογικοτήτων της περιοχής μας, για να μπορέσουμε να αλληλοϋποστηρίξουμε όλοι μαζί τις δράσεις μας, και ταυτοχρόνως πέρα από αυτές να επιχειρήσουμε να αναδείξουμε και να αντιμετωπίσουμε μαζί ζητήματα που ταλανίζουν την περιοχή μας και την κοινωνία γενικότερα. Στηρίξτε την προσπάθεια με τη συμμετοχή σας!
 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου